Bespaar op uw energierekening

Energie- en zorgscans die inzicht geven in woningverbeteringen voor meer duurzaamheid en een langere levensbestendigheid van uw woning.

Wilt u weten wat u kunt besparen op uw energierekening? Wilt u uw woning verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen of wat de mogelijkheden zijn? Doe dan de scan van Dubbel Duurzaam.

De gemeente Valkenburg aan de Geul is aangesloten bij Stichting Dubbel Duurzaam. Dit is een project van de Natuur- en Milieufederatie Limburg in samenwerking met een aantal Limburgse gemeenten. 

Het doel van Dubbel Duurzaam is het verduurzamen en levensloopbestendig maken van woningen. De huidige maatschappij zorgt er immers voor dat mensen langer in hun eigen huis willen en moeten blijven wonen. 

Hoe werkt het?

Als woningeigenaar kunt u eenvoudig de scan aanvragen via www.dubbel-duurzaam.nl De scan geeft u inzicht in de mogelijkheden van uw woning.

Deze scan kost eenmalig € 79,- incl. BTW.

Wilt u meer weten over Dubbel Duurzaam?

Ga naar www.dubbel-duurzaam.nl, mail naar info@dubbel-duurzaam.nl of bel naar Dennis Fokkinga, 06 – 46 25 71 00

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.