Gemeente Valkenburg aan de Geul op zoek naar rechthebbenden ‘oude’ galerijgraven

In verband met renovatie begraafplaats Cauberg.

Sinds juli 2018 is de gemeente Valkenburg aan de Geul bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de renovatie, restauratie en (gedeeltelijke) herinrichting van de Algemene Begraafplaats Cauberg. Onderdeel van deze renovatie betreffen ook de galerijgraven op het oude gedeelte van de begraafplaats. Omdat deze galerijgraven in de jaren ’40-’50 zijn uitgegeven als koopgraven, zijn in veel gevallen de rechthebbenden (contactpersonen) niet bekend en in enkele gevallen ook niet meer te achterhalen. De gemeente wil graag in contact komen met familieleden en/of erfgenamen van begraven personen. Onderaan deze pagina is een overzicht van de graven waarvan de rechthebbenden niet bekend zijn bij de gemeente.

Heeft u meer informatie hebben over familie, erfgenamen of rechthebbenden van een galerijgraf op begraafplaats de Cauberg in Valkenburg? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente Valkenburg aan de Geul  via het algemene telefoonnummer (14 043) of per e-mail (info@valkenburg.nl) o.v.v. rechthebbende galerijgraven Cauberg.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.