Inbraakpreventie in uw wijk

Help uzelf door het inbrekers niet te makkelijk te maken!

Team Handhaving houdt zich de komende tijd in verschillende wijken bezig met een inbraakpreventie-project. Het doel van dit project is u bewust maken van maatregelen die u zelf kunt treffen in en om uw woning om inbraken te voorkomen.

Wat doet Team Handhaving tijdens dit project?

Surveilleren door de wijk of iets verdachts te zien is. Opvallende zaken waarop wordt gelet:  

Zijn ramen en deuren/hekken of garagepoorten open? Steken er nog sleutels in sloten? Liggen kostbare spullen in het zicht zoals tablet, telefoon of sieraden? Zijn auto’s afgesloten of hulpmiddelen voor inbrekers (zichtbaar) aanwezig? Denk hierbij aan eenvoudig bereikbare ladders en afvalbakken.

Komt Team Handhaving inbraakgevoelige plekken bij uw huis tegen dan plaatsen ze een papieren voetstap. Hierop staan handige tips ter voorkoming van inbraken. Ook laten zij een brief achter zodat u weet dat Team Handhaving bij u langs is geweest.

Help uzelf door het inbrekers niet te makkelijk te maken!

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.