Inloopspreekuur bij WIJK-Boa Berg en Terblijt en Vilt

In Berg en Terblijt en Vilt wordt vanaf 17 mei maandelijks een inloopspreekuur gehouden bij de wijkboa.

Roger LejeuneRoger Lejeune is de wijkboa voor deze kernen en staat tijdens het inloopspreekuur voor u klaar om uw vragen of opmerkingen op het gebied van leefbaarheid en veiligheid met u te bespreken. Het eerste inloopspreekuur vindt plaats op 17 mei van 15 tot 16 uur bij supermarkt PLUS Kaumanns in Berg en Terblijt. In Vilt vindt die zelfde dag een inloopspreekuur plaats van 19 tot 20 uur in gemeenschapshuis Cascade. Natuurlijk kunnen inwoners van Vilt ook ’s middags bij het spreekuur in Berg terecht, en inwoners van Berg en Terblijt zijn ook ’s avonds welkom in Vilt.

Met het inloopspreekuur wil Roger een vertrouwd gezicht worden in Berg en Terblijt en Vilt en op de hoogte zijn van problemen en knelpunten die daar spelen.

De wijkboa vormt de ogen en de oren in de wijk en werkt nauw samen met de wijkagent. De wijkboa heeft in de wijk taken op het gebied van leefbaarheid en veiligheid, zoals geluidsoverlast, parkeerproblemen of verkeersveiligheid.

Locatie Berg en Terblijt: supermarkt PLUS Kaumanns Valkenburgerstraat 25 B in Berg en Terblijt

Locatie Vilt: gemeenschapshuis Cascade, Nachtegaalstraat 25 in Vilt

Data en tijdstippen inloopspreekuur:

Datum Berg en Terblijt     Vilt
vrijdag 17 mei   15 - 16 uur 19 - 20 uur
vrijdag 28 juni   15 - 16 uur 19 - 20 uur
vrijdag 9 augustus 15 - 16 uur 19 - 20 uur
vrijdag 20 september     15 - 16 uur 19 - 20 uur
vrijdag 1 november 15 - 16 uur 19 - 20 uur

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.