Koninklijke Onderscheiding voor Fons Winteraeken van TV Valkenburg

Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Tijdens een bijeenkomst ter gelegenheid van het twintig jarig bestaan van TV Valkenburg heeft burgemeester Jan Schrijen op vrijdag 13 december een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan journalist Fons Winteraeken. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Fons Winteraeken is sinds de oprichting van stichting TV Valkenburg in 1999 actief als vrijwilliger en vormt ‘het gezicht van TV Valkenburg’. Hij besteedt dagelijks veel tijd als verslaggever van de lokale TV-zender van Valkenburg aan de Geul. Vanuit actieve nieuwsgaring uit sociale media, uit persberichten van gemeente, lokale bedrijven, instellingen en verenigingen, wordt de gemeenschap op de hoogte gehouden van het wel en wee van Valkenburg en omstreken. Naast  TV is er ook een facebook pagina en een app waarop het actuele nieuws naar buiten wordt gebracht.

Fons Winteraeken is tevens actief voor de lokale omroep Maas en Mergelland.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.