Terugkoppeling uitstallingenbeleid centrum Valkenburg

Dinsdag 10 maart 2020 om 18.30 uur in De Post (Poststraat) in Valkenburg.

In oktober zijn wij met de ondernemers in het centrum van Valkenburg in gesprek gegaan over uitstallingen. De input en informatie die uit deze gesprekken naar voren zijn gekomen vormen de bouwstenen van het huidige conceptbeleid voor uitstallingen. Het concept-beleid kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Terugkoppeling

Ondernemers die met dit uitstallingenbeleid te maken krijgen nodigen wij graag uit  voor een bijeenkomst op dinsdag 10 maart 2020 om 18.30 uur in De Post (Poststraat) in Valkenburg. U kunt dan vragen stellen en uw mening geven over het concept dat nu voorligt. Graag horen wij vooraf of u aanwezig kunt zijn tijdens de ondernemersavond. U kunt dit doorgeven via info@valkenburg.nl. Bent u verhinderd? Dan kunt u ook reageren via mail, info@valkenburg.nl.

Van concept naar definitief beleid

Nadat wij terugkoppeling van de ondernemers hebben ontvangen wordt het concept-uitstallingenbeleid verder uitgewerkt tot een eindproduct. De gemeenteraad neemt uiteindelijk een beslissing hierover, naar verwachting in juni 2020.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.