Valkenburg aan de Geul Wandelgemeente van het Jaar 2019

Unieke wandelomgeving in Nederland.

Valkenburg aan de Geul is uitgeroepen toe Wandelgemeente van het Jaar 2019. Samen met de gemeenten Opsterland (Friesland) en Raalte (Overijssel) was Valkenburg de afgelopen weken in de race voor deze titel. Na een nipte meerderheid van het publiek koos ook de jury van wandelkrant Te Voet voor de Mergelstad als mooiste wandelgemeente van Nederland.

Unieke wandelomgeving in Nederland

De enorme wandelmogelijkheden in de unieke mergelomgeving hebben een belangrijke rol gespeeld bij de uiteindelijke keuze voor de Mergelstad. Ook de Heuvelland4daagse, die dit jaar voor de 32e keer in Valkenburg aan de Geul wordt georganiseerd, draagt bij aan het populaire wandelimago. Veel wandelaars zien de Heuvelland4daagse als één van de mooiste vierdaagsen van ons land.

Later in juni vindt de feestelijke uitreiking plaats.

Bekijk hier het persbericht van wandelkrant Te voet.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.