Werkzaamheden A2 / A79

Dit item is verlopen op 26-07-2014.

Het project A2 Maastricht is meer dan een tunnel. Een belangrijk onderdeel van het project is het ombouwen van knooppunt Kruisdonk. Hierdoor kan het verkeer straks eenvoudig van de A2 naar de A79 rijden en omgekeerd. Ook komt er een directe aansluiting naar bedrijventerrein Beatrixhaven. Daarnaast zijn er onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt op de A2.
Hierdoor vinden de komende tijd diverse afsluitingen plaats en gelden er omleidingen. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers de navigatie uit te zetten, de gele omleidingsborden te volgen en rekening te houden met een langere reistijd.

Wegafsluitingen

21-23 juni Nachtafsluiting A2 tussen Maastricht Aachen Airport en knooppunt Kruisdonk
- Verkeer wordt omgeleid vanaf knooppunt Kerensheide naar de A76 en via knooppunt Kunderberg naar de A79, vervolgens naar de A2
- Vliegveld Maastricht Aachen Airport is bereikbaar.

23-30 juni Nachtafsluiting A2 tussen knooppunt Kruisdonk en afrit Elsloo
- Verkeer wordt omgeleid via de A79, knooppunt Kunderberg en de A76 naar de A2
-   Vrachtverkeer vanuit Beatrixhaven wordt vanwege andere werkzaamheden op de Hoekerweg omgeleid via Fregatweg-Galjoenweg-Willem Alexanderweg-Viaductweg-Geusselt-A79 richting knooppunt Kerensheide.

30 juni-25 juli afsluiting A79 afrit 1 Bunde en deel Ambyerweg
- Verkeer wordt omgeleid via kruispunt Geusselt
- Verkeer met bestemming Valkenburg wordt al vanaf knooppunt Kerensheide via de A76 en A79 omgeleid
- Oprit 1 Bunde naar de A79 is alleen bereikbaar vanuit Amby.

Meer informatie

Specifieke informatie over de afsluitingen op de A2 en de A79 kunt u vinden op www.vananaarbeter.nl U kunt ook contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat, telefoon 0800 – 8002 (ma t/m zo 06.00–22.30 uur, gratis).
Over de aanpassingen die nodig zijn voor de ombouw van knooppunt Kruisdonk leest u meer op www.a2maastricht.nl/kruisdonk

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.