Werkzaamheden tussen knooppunt Kruisdonk en Afrit 2 Meerssen-Houthem- van 4 juni tot 6 juni 2015

Dit item is verlopen op 07-06-2015.

Van vrijdagavond 4 juni, 20:00 uur, tot maandagochtend 6 juni 2015, 06:00 uur, wordt gewerkt op de A79 tussen knooppunt Kruisdonk en afrit 2 Meerssen-Houthem. Overdag moet verkeer rekening houden met hinder door de afsluiting van de A79 tussen knooppunt Kruisdonk en afrit 1 (Bunde). In de avond en nacht zal de A79 tussen knooppunt Kruisdonk en afrit 2 Meerssen-Houthem afgesloten zijn.

Werkzaamheden

Via de website van Maastricht Bereikbaar www.maastrichtbereikbaar.nl/a79 kunt u de omleidingsroutes downloaden. Kijk ook op www.a2maastricht.nl/a79 voor meer informatie over de werkzaamheden.

Voordelige reisalternatieven

Op dit moment bekijkt Maastricht Bereikbaar welke reisalternatieven we kunnen aanbieden aan bezoekers, medewerkers van bedrijven en inwoners van Maastricht. We verwachten half mei deze alternatieven te kunnen communiceren (via onze website en advertenties in printmedia).
We houden u op de hoogte!

Planning
De opgegeven planning voor de werkzaamheden is onder voorbehoud. Zoals bij de afgelopen werkzaamheden aan de A2 zijn de werkzaamheden afhankelijk van weersomstandigheden en kunnen wijzigen. Het weekend van vrijdagavond 26 juni tot maandagochtend 29 juni geldt daarom als reserveweekend.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.