ESF Subsidie duurzame inzetbaarheid medewerkers

Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

ESF Subsidie duurzame inzetbaarheid medewerkers

Het Europees Sociaal Fonds verstrekt onder andere subsidies voor projecten die gericht zijn op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

De gemeente Valkenburg aan de Geul werkt graag mee aan het verbeteren van de kansen, het ontwikkelen van talent. De gemeente Valkenburg heeft in februari 2017 tot en met februari 2018 een project duurzame inzetbaarheid uitgevoerd, mede gefinancierd met ESF subsidie. Het doel van het project is het vergroten van het zelfsturend vermogen van medewerkers en leidinggevenden in staat stellen op een coachende en effectieve manier met medewerkers om te gaan. Coachende leidinggevenden en zelfsturende medewerkers zijn de basis voor duurzame inzetbaarheid.

Europese Unie sociaal fonds

Openingstijden en afspraak maken

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >

Meer openingstijden en contactgegevens