ESF Subsidie duurzame inzetbaarheid medewerkers

Het Europees Sociaal Fonds verstrekt onder andere subsidies voor projecten die gericht zijn op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

De gemeente Valkenburg aan de Geul werkt graag mee aan het verbeteren van de kansen, het ontwikkelen van talent. De gemeente Valkenburg heeft in februari 2017 tot en met februari 2018 een project duurzame inzetbaarheid uitgevoerd, mede gefinancierd met ESF subsidie. Het doel van het project is het vergroten van het zelfsturend vermogen van medewerkers en leidinggevenden in staat stellen op een coachende en effectieve manier met medewerkers om te gaan. Coachende leidinggevenden en zelfsturende medewerkers zijn de basis voor duurzame inzetbaarheid.

Europese Unie sociaal fonds

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Meer openingstijden en contactgegevens